Som lejer i Østeråparken hjælpes hverdagens praktik godt på vej af de mange faciliteter

 Parkeringsplads

 Renovation

 Cykelparkering

 Overdækket cykelparkering

 Bænke og borde med grill

 Legeplads

 Barnevognsrum i opgang

 Solceller på tag

Legeplads og regnbede
Hyggeligt grønt gårdmiljø

I midten af L’et finder du et hyggeligt grønt gårdmiljø, der vender ud mod den kommende å. Her kan du få grønt græs under tæerne og nyde solen på et tæppe. Du kan også slænge dig i en af hængekøjerne på legepladsen, mens ungerne springer rundt i klatrestativet og får sus i maven i de høje berlinergynger. Gårdmiljøet byder også en grillplads med borde og bænke.

Derudover er der masser af plads til at parkere din cykel, enten i en af de to overdækkede cykelparkeringsområder ved parkeringspladsen, eller i cykelstativerne uden for hver opgang.

For enden af bygningerne er der etableret regnbede med udgangspunkt i de gamle togskinner, og det ser ikke bare hyggeligt ud med de mange planter, græsser og siddebænke – bedene er også med til at aflede regnvandet ved skybrud. Regnen føres ud i de åbne vandkanaler, der løber langs bygningerne, så du oplever regnvandet på en helt ny måde.

Fælles gårdrum

  • FÆLLES GÅRDRUM

  • FÆLLES GÅRDRUM

  • FÆLLES GÅRDRUM

  • FÆLLES GÅRDRUM

Parkerings muligheder i Østeråparken

  • Afstand til parkeringshus

  • Parkeringshus

Har du bil kan du leje en af Østeråparkens 22 parkeringslicenser til det nærliggende parkeringshus ”Q-Park Aalborg Campus” på Kielersvej 11. Her kan din bil stå i tørvejr under tag og du slipper for at skrabe is af ruden om vinteren. P-hus pladserne kan lejes for 350 kr. pr. måned og udlejes efter først til mølle princippet. Kontakt DEAS, hvis du ønsker en licens til parkering i P-huset.

 

Foran Østeråparken er der desuden 49 terræn parkeringspladser, som kan benyttes med en terrænlicens. Terrænlicenserne kan lejes for 400 kr. pr. måned. Pt. er alle terrænpladser udlejet, men du har som lejer i Østeråparken mulighed for at komme på venteliste. Kontakt venligst DEAS.