Ny attraktiv bydel
tæt på byens puls og grønne oaser

Østeråparken ligger med ryggen til byens summende liv og åbner på den anden side op mod rekreative, grønne områder med den kommende å som omdrejningspunkt. Derudover er der masser af andre grønne oaser i nærheden som Kildeparken, Østre Anlæg og Karolinelund, hvor åen også kommer til at løbe igennem.

Ellers banker storbypulsen lige om hjørnet. Aalborg midtby byder på et væld af specialforretninger, shopping, caféer og spisesteder i en hyggelig indpakning med fine brostensgader og historiske bindingsværkshuse.

Du kan også næsten dufte den friske havluft fra Limfjorden, hvor havnefronten gennem de seneste år er blevet forvandlet fra byens travle industrikvarter til et skønt område med god stemning, spændende arkitektur og ikke mindst byens havnebad, hvor du kan snuppe en dejlig dukkert hele året.

Fra Østeråparken har du gode forbindelser til resten af landet med både busterminalen, Boulevarden og banegården lige om hjørnet.

Åbning af Østerå

Østeråparken ligger på grænsen mellem by og den kommende park, Åparken. Du kan læse mere omkring projektet, Åparken på Aalborg Kommunes hjemmeside Åbning af Østerå eller Åbning af Øster Å gennem Godsbanearealet. 

Nabolaget

 Daginstitution

 Skole

 Uddannelse

 Bibliotek

Sport

 Indkøb

 Cafe/Restaurant

 Kulturinstitution

Q-Park Aalborg Campus

 Togstation

 Rutebilstation

  • Restaurant – Visit Aalborg

  • Havnebadet

  • Ostebutik – Visit Aalborg

  • Gågade – Visit Aalborg

  • Kildeparken – De Syngende Træer – Visit Aalborg